Ik wil helpen!

Dat is mooi! Onze petitie moet zo breed mogelijk verspreid worden, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Omdat we weten dat promovendi het druk hebben, staan de opties gerangschikt op hoeveel tijd ze kosten. Alvast bedankt!

Ik heb 30 seconden
Plaats een link naar de petitie op je facebookpagina of op twitter. Volg ons op twitter (@bursaal_nee), of op facebook via de groep ‘Promovendi leveren volwaardig werk‘, of via de pagina van de Leidse promovendipartij PhDoc. Plaats het widget van onze petitie op je site.

Ik heb 2 minuten
Stuur een mailtje naar je vrienden, collega’s en familie over deze petitie. Vertel ze waarom jij de promotiestudent een slecht idee vind.

Ik heb 5 minuten
Print uit onze flyer uit en geef hem aan je collega’s. Hang hem boven je printer, op je kantoor of op een andere plek waar mensen hem zien.

De flyer is op A5-formaat. je moet hem dubbelzijdig uitprinten en dan doormidden snijden.

Ik heb een kwartier
Vraag steun voor de petitie bij organisaties die er belang bij hebben dat het bursalenstelsel er niet komt. Denk aan je lokale promovendipartij in de universiteitsraad, je vakbond, maar bijvoorbeeld ook aan je oude studentenvereniging. Daar zitten de promovendi van de toekomst, en zij hebben er dus ook belang bij dat promovendi goede arbeidsvoorwaarden hebben.

Ik heb een half uur
Schrijf een brief naar je kamerlid. Lees hier hoe dat moet.

Ik heb meer tijd

Help ons met het verspreiden van de petitie in jouw stad. Stuur ons een mailtje. We kunnen extra vrijwilligers hard gebruiken!

Advertisements

One thought on “Ik wil helpen!

  1. Pingback: De eindsprint! | promotiestudent NEE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s